Konfektkage med lakrids

Konfektkage

Denne kage er meget simpel at lave, og den smager umådeligt godt! Den har godt af at stå i køleskabet i et døgn, så den er perfekt at lave hvis man gerne vil lave den dagen inden man får gæster.

 

Dette skal du bruge:

150g smør

150g hvid chokolade

150g lyst rørsukker

3 æg

2 spsk. Lakridspulver

100g mandelmel (eller blend hele mandler)

 

Opvarm ovnen til 175 grader, og beklæd en springform med bagepapir.

 

Smelt smør og chokolade forsigtigt i en gryde ved svag varme. Tag gryden af varmen og lad det køle let af.

 

Pisk rørsukker, æg og lakridspulver luftigt med en elpisker. Tilsæt den afkølede chokolade-og-smør-blanding og pisk efterfølgende ganske kort. Vend herefter mandelmel i dejen, og fordel den i en springform.

 

Bag kagen i 40-45 min.

 

Kagens tekstur virker ubagt, men det er meningen, idet den skal have tekstur som konfekt. Den har godt af at stå i køleskabet i et par timer.

Pynt kagen med flormelis og bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.